Τολμηρό, δυναμικό και νεανικό διαμέρισμα


Έργο
: 5002V 
Αρχιτεκτονικό γραφείο: K BAND
Αρχιτέκτονες: Kirill Kuzmenko, Daria Karelina
Εμβαδόν: 77 τ.μ.
Περιοχή: Κίεβο, Ουκρανία
Φωτογράφος: Eugene Deshko

Οι αρχιτέκτονες Kirill Kuzmenko και Daria Karelina του γραφείου K BAND, ανέλαβαν να ανακαινίσουν ένα τυπικό διαμέρισμα στο Κίεβο, με στόχο την δημιουργία ενός λειτουργικού, νεανικού και φιλικού χώρου. Η σκέψη να χρησιμοποιηθεί ένα έντονο χρώμα, όπως το μπλε ελεκτρίκ, μεταμορφώνει το τυπικό διαμέρισμα σε ένα τολμηρό, δυναμικό και πολύ νεανικό χώρο.

Η κουζίνα και το μπάνιο, σχηματίζουν έναν όγκο που εκ του αποτελέσματος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εικόνα. Το χρώμα έδωσε έμφαση στη γεωμετρία και έφερε ζωτικότητα.

Μονόχρωμα πλακάκια, διαφόρων αποχρώσεων του γκρι δημιουργούν έναν διάδρομο που οδηγεί από την είσοδο έως και τον τοίχο του μπάνιου, τονίζοντας το μήκος του διαμερίσματος.
 
Η εντυπωσιακή τραπεζαρία μήκους 2 μέτρων που έχει το ίδιο ύψος με την επιφάνεια εργασία της κουζίνας, μετατρέπετε σε πρακτική νησίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βοηθητική επιφάνεια για το μαγείρεμα.
 


Στο ευρύχωρο και φωτεινό υπνοδωμάτιο, μία άνετη γκαρνταρόμπα κρύβεται στην είσοδο του δωματίου πίσω από την κουρτίνα. Εδώ το ξύλινο πλαίσιο της κεφαλής του κρεβατιού, είναι το κύριο διακοσμητικό στοιχείο το δωματίου. Το παιδικό υπνοδωμάτιο τοποθετήθηκε ανάμεσα στον χώρο ημερήσιας διαβίωσης και στο μεγάλο υπνοδωμάτιο.  Πηγή: k-band.com.ua


Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...