Πολυτελής μονοκατοικία με το βλέμμα στραμμένο στη φύση


Έργο: Oxygen 
Studio: Susanna Cots Interior Design
Interior Designer: Susanna Cots
Εμβαδόν: 600 τ.μ.
Περιοχή: Costa Brava, Girona, Ισπανία
Φωτογράφος: Mauricio Fuertes

Η Susanna Cots έχει προβάλει σε ένα από τα τελευταία της έργα, το Oxygen, μια ωδή στη φύση που είναι πηγή ζωής και ηρεμίας. Το νεόκτιστο σπίτι βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Baix Empordà και αντιπροσωπεύει ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν την ήρεμη ζωή που προσφέρει η άμεση επαφή με την φύση.Η μεγάλη κατοικία βρίσκεται στην ιστορική φυσική περιοχή Empordà στα βόρεια της Βαρκελώνης και χτίστηκε από τον τοπικό κατασκευαστή Gestió7 και η Susanna Cots ήταν επιφορτισμένη με τη δημιουργία ενός εσωτερικού σχεδίου που ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ των δωματίων και του περιβάλλοντος χώρου.

Η interior designer χρησιμοποίησε μια παλέτα από φυσικά υλικά για να εξασφαλίσει ότι οι χώροι διαβίωσης θα είναι η συνέχεια της γύρω περιοχής, έχοντας ως στόχο της σχεδιαστικής ιδέας, τον αργό ρυθμό της επαρχιακής ζωής, τα ουδέτερα χρώματα και τον σεβασμός προς τη φύση.Όλα τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί ως κύβοι που συνδέονται μεταξύ τους με γυάλινα περάσματα που κάνουν τους ιδιοκτήτες να νιώθουν σαν να περπατούν μέσα σε στη φύση.

Η κύρια είσοδος οδηγεί σε έναν άνετο και φωτεινό χώρο υποδοχής που δείχνει την αγάπη των ιδιοκτητών προς την τέχνη με ένα ιδιαίτερο γλυπτό. Το βλέμμα το κλέβει η θέα που ανοίγεται προς τον πίσω κήπο.

Η κεκλιμένη οροφή με εκτεθειμένα δοκάρια και η θέα προς τον ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλοντα χώρο είναι χαρακτηριστικά που επαναλαμβάνονται σε όλο το εσωτερικό.

Δάπεδα, πόρτες και ντουλάπες από φυσικό ξύλο βελανιδιάς, με το ξύλο συμπληρώνεται από επιφάνειες κεραμικών και ψαμμίτη σε χώρους που απαιτούν πιο ανθεκτικό φινίρισμα, συμπεριλαμβανομένων των λουτρών και της κουζίνας.Η γενναιόδωρη είσοδος, το μεγάλο καθιστικό των 80 τ.μ. και η εντυπωσιακή κουζίνα είναι οι χώροι διημέρευσης, οι οποίοι χρησιμοποιούν δύο από τους τέσσερις κύβους. 

Οι χώροι διανυκτέρευσης καταλαμβάνουν τους άλλους δύο κύβους με τον έναν να φιλοξενεί την κύρια σουίτα που έχει επιφάνεια 53 τ.μ. και περιλαμβάνει το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και το dressing room που έχουν υπέροχη θέα και πρόσβαση στον κήπο και την πισίνα. Στον τέταρτο κύβο τοποθετήθηκαν τέσσερις μεγάλες σουίτες, η κάθε μία με δικό της μπάνιο.Πηγή: susannacots.com


Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...