Νεανικό διαμέρισμα 45 τ.μ. με ατμοσφαιρικούς χώρους


Έργο: Blackroom 
Interior design: Design rocks
Interior designer: Evgenia Shilova, Ilya Eroshevich
Εμβαδόν: 45 τ.μ.
Περιοχή: Βλαδιβοστόκ, Ρωσία

Η πρόταση της Evgenia Shilova και του Ilya Eroshevich προς τον νεαρό και δραστήριο επαγγελματία, για τον επανασχεδιασμό του διαμερίσματος των 45 τ.μ., αποδεικνύει ότι ο χαμηλός προϋπολογισμός δεν μπορεί να εμποδίσει την δημιουργία ενός μοντέρνου και λειτουργικού χώρου με δυναμική εικόνα.  

Το μικρό διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Βλαδιβοστόκ και έχει μια τυπική επιμήκη διάταξη με μικρούς χώρους. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε έναν μοντέρνο, άνετο και φινετσάτο χώρο, με minimal σχεδιασμό. Η επιλογή των σκούρων χρωμάτων και των φυσικών υλικών τονίζει την κομψότητα.

Οι μελετητές, για να κρατήσουν χαμηλά το συνολικό κόστος, δεν έκαναν έναν πολύπλοκο επανασχεδισμό. Οι αλλαγές έγιναν μόνο στο μπάνιο και στο διάδρομο, ενώ οι κύριοι όγκοι διατηρήθηκαν αμετάβλητοι. 

Η καθαίρεση ενός τοίχου επέτρεψε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος ημερήσιας διαβίωσης που δημιουργεί την αίσθηση της ευρυχωρίας. Περιλαμβάνει την κουζίνα και το καθιστικό που έχει έξοδο στο ιδιαίτερα προσεγμένο μπαλκόνι που έχει θέα στην πόλη. 

Ένας προτζέκτορας τοποθετήθηκε στην οροφή του σαλονιού, αντικαθιστώντας την τηλεόραση. Ένα digital ρολόι -ως μινιμαλιστικό έργο τέχνης- γεμίζει τον τοίχο, όταν αποσύρεται η οθόνη.

Στο υπνοδωμάτιο, μία φωτεινή επιγραφή από μπλε νέον κλέβει τις εντυπώσεις. Τα χρώματα, οι υφές, τα έπιπλα και ο φωτισμός δημιουργούν έναν απλό αλλά ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό χώρο.  Πηγή: designrocks.ru


Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...