Διαμέρισμα με θέα στην πόλη


Έργο: tower Apt. No.1
Αρχιτεκτονικό γραφείο: RUST architects 
Αρχιτέκτονες: Raanan Stern, Shany Tal
Εμβαδόν: 100 τ.μ.
Περιοχή: Tel Aviv, Ισραήλ
Φωτογράφος: Gidon Levin 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο RUST architects, ανέλαβε τον εσωτερικό σχεδιασμό ενός νεόδμητου διαμερίσματος 100 τ.μ., που βρίσκεται σε έναν από τους σύγχρονους πύργους στο κέντρο του Τελ Αβίβ.

Το νεαρό ζευγάρι των ιδιοκτητών, αγόρασαν το διαμέρισμα σε ημιτελή κατάσταση, με μόνο την γυάλινη πρόσοψη που εκτείνεται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, να έχει ολοκληρωθεί.
 
Οι αρχιτέκτονες Raanan Stern και Shany Tal σχεδίασαν ένα μοντέρνο και νεανικό χώρο που η επιλογή των υλικών, των υφών και των χρωμάτων, σε συνδυασμό με τις ειδικές κατασκευές, δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της οικειότητας. Τα παλιά αντικείμενα και οι αντίκες, που προέρχονται από το σπίτι της γιαγιάς του ιδιοκτήτη, συντηρήθηκαν ή μετασχηματίστηκαν και συνδυάστηκαν με μοντέρνα φωτιστικά και διακοσμητικά, χαρίζοντας στον χώρο το άγγιγμα της διακριτικής πολυτέλειας.

Τα παλιά έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα συνδυάστηκαν με τον minimal σχεδιασμό και τα σύγχρονα έπιπλα δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο σύνολο.Η οροφή παρέμεινε ανεπίχριστη εντάσσοντας το εκτεθειμένο σκυρόδεμα, σε συνδυασμό με την εμφανή ηλεκτρολογική εγκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων,
στην συνολική διακοσμητική πρόταση.

Ο χώρος εργασίας διαχωρίζεται από τον ενιαίο χώρο ημερήσιας διαβίωσης με μία κατασκευή από σίδερο και γυαλί σε καμπύλο σχήμα. Βαριές κουρτίνες διαφυλάσσουν την ιδιωτικότητα του χώρου. Η ιδιαίτερη κατασκευή συμβάλει στην δημιουργία ενός άνετου και δυναμικού χώρου. Στο master bedroom, η ξύλινη επένδυση κρύβει το μπάνιο και την γκαρνταρόμπα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο τοποθετήθηκε στην θέση του ασφαλούς καταφυγίου, που υποχρεούνται να έχουν όλα τα σπίτια, γιαυτό και ο φωτισμός έρχεται από ένα παράθυρο που βλέπει στον διάδρομο.Πηγή: rustarch.comΚατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...