Άνετο και φιλικό διαμέρισμα με διαχρονική διακόσμηση


Έργο
: Appartement de Lucille     
Styling: Lucille Gauthier-Braud
Εμβαδόν: 110 τ.μ.
Περιοχή: Παρίσι, Γαλλία

Το διώροφο διαμέρισμα των 110 τ.μ. βρίσκεται στην καρδιά του Haut Marais στο 3ο διαμέρισμα του Παρισιού και είναι ένα μείγμα από παλιά, vintage και μοντέρνα έπιπλα που δημιουργήθηκε από το μεράκι της στυλίστριας Lucille Gauthier-Braud

Η Lucille Gauthier-Braud δημιούργησε για την ίδια, τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά, ένα ξεχωριστό καταφύγιο στον τελευταίο όροφο μιας τυπικής Παρισινής πολυκατοικίας. 

Η διακοσμητική φόρμα δεν είναι τυπική και δεν μπορεί σίγουρα να χωρέσει κάτω από επιθετικούς προσδιορισμούς, αφού τα έπιπλα είναι επιλογές από διάφορα στυλ. Πολυθρόνες της Paola Navone που σχεδίασε για την Gersavoni, συνδυάζονται με τις πολυθρόνες Honore, με έπιπλα αντίκες και μικροέπιπλα και διακοσμητικά αγορασμένα από παζάρια.

Με τον τρόπο που συνδύασε τα χρώματα, τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, δημιούργησε εσωτερικούς χώρους γεμάτους γλυκύτητα, ευεξία, ηρεμία και χαλάρωση, ενώ αρκούν μικρές αλλαγές ή προσθήκες χρώματος σε διακοσμητικά ή μαξιλάρια για να αλλάξει η εικόνα.

Διαχρονικότητα και άνεση με μία δόση ρομαντισμού είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το φωτεινό διαμέρισμα της Lucille και της οικογένειάς της.

Πηγή: lgb-etc.blogspot.fr


Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...