Ανακαίνιση αυθεντικής πέτρινης κατοικίας στο κέντρο των Χανίων


Έργο
: Beautiful house in the center of Chania
Αρχιτέκτων: Έφη Μαλανδράκη
Εμβαδόν: 75 τ.μ.
Περιοχή: Χανιά, Κρήτη

Το αυθεντικό πέτρινο σπίτι, που χτίστηκε στα μέσα του 20ου αιώνα, βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή των Χανίων και ανακαινίστηκε με πολύ σεβασμό και αγάπη από την ιδιοκτήτρια αρχιτέκτονα Έφη Μαλανδράκη.Η αρχιτέκτων δεν άλλαξε την τυπική διάταξη της οικογενειακής κατοικίας, που αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της εποχής της. Η ανακαίνιση εστιάστηκε στον εκσυγχρονισμό της, με ενίσχυση όλων των παραδοσιακών στοιχείων και την αρμονική τους συνύπαρξη με σύγχρονα υλικά. 

Ένας άνετος και φιλόξενος καθιστικός χώρος, τρία υπνοδωμάτια, η κουζίνα και το μπάνιο ολοκληρώνουν τα 75 τετραγωνικά μέτρα της παραδοσιακής κατοικίας.

Ο συνδυασμός του μοντέρνου και του παραδοσιακού γίνεται από τα έπιπλα, τα υλικά, τα φωτιστικά, τις υφές και τα διακοσμητικά που έχει επιλέξει η Έφη Μαλανδράκη. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης είναι ένας σύγχρονος χώρος, όπου ο ρομαντισμός συναντά την παράδοση. 

Ο κήπος με τα εσπεριδοειδή και τις βουκαμβίλιες, τα αρώματα και τα τιτιβίσματα των πουλιών, ξυπνάνε αναμνήσεις και γεμίζουν ηρεμία και χαλάρωση τους ενοίκους. 
 


Πηγή: homeaway.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο blog του ιστότοπου της INFOCASA, κάθε Σάββατο, θα σας παρουσιάζουμε μία ιδιαίτερη κατοικία, που δεν αποτελεί πρόταση αγοράς αλλά εκφράζει την αισθητική μας και ελπίζουμε και την δική σας. Μία κατοικία που μπορεί να σας ταξιδέψει και να σας κάνει να ονειρευτείτε ή να σας προσφέρει μικρές ή μεγάλες λύσεις διακόσμησης. Ένα σπίτι που θα προσπερνά πάντα το μέγεθος, την περιοχή, το κόστος κατασκευής ή ανακαίνισης και θα εστιάζει στην άνεση, την λειτουργικότητα, την αισθητική.Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...