Χρήσιμα tips για να πουλήσετε το σπίτι σας πιο γρήγορα

Έχετε ποτέ βρεθεί στη θέση να χρειάζεται να πουλήσετε το σπίτι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα; Σε όσους έχει τύχει θα γνωρίζουν καλά πόσο άγχος μπορεί να προκαλέσει ο καιρός που περνά χωρίς κάποια εξέλιξη και μεγαλώνει την αναμονή. Σίγουρα το να πουλήσετε το σπίτι σας δεν είναι μια απλή διαδικασία, ειδικά όταν ο χρόνος σας πιέζει να κινηθείτε γρήγορα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια tips που εγγυώνται πιο γρήγορα αποτελέσματα εάν τα ακολουθήσετε.

Ανανεώστε το χρώμα στους τοίχους

Αφαιρέστε κάθε ίχνος υγρασίας από τους τοίχους εάν υπάρχει. Επιλέξτε μια ουδέτερη και φωτεινή απόχρωση για να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο το σπίτι θα δείξει πιο καινούργιο και καθαρό.

Επισκευάστε και καθαρίστε

Επιδιορθώστε μικρές επιφάνειες που έχουν φθορές, αντικαταστήστε τα υδραυλικά που έχουν διαρροές, απομακρύνετε παλιά αντικείμενα και καθαρίστε τον χώρο. Ένα προσεγμένο και καθαρό σπίτι  σίγουρα είναι πολύ πιο ελκυστικό.

Απευθυνθείτε σε επαγγελματία μεσίτη

Ένας έμπειρος και αξιόπιστος σύμβουλος ακινήτων μπορεί να κάνει μια σωστή εκτίμηση του χώρου, να εντοπίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και να τα διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης μπορεί να προβάλλει το ακίνητο στην επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί το μεσιτικό γραφείο, καθώς και σε στοχευμένο κοινό στα social media, αυξάνοντας κατά πολύ τις πιθανότητες κάποιος να εκδηλώσει σύντομα ενδιαφέρον.

Αφιερώστε χρόνο για να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες του σπιτιού αποτελούν σίγουρα την πρώτη εντύπωση. Αποτυπώστε τους χώρους σε όμορφες και προσεγμένες φωτογραφίες και δώστε έμφαση στην  κάθε λεπτομέρεια. Μη ξεχνάτε πως αυτή κάνει τη διαφορά!

Φωτίστε και αρωματίστε τον χώρο

Ένας σκοτεινός χώρος δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα στον επισκέπτη. Ο συνδυασμός φυσικού και τεχνητού φωτισμού είναι ο ιδανικός για να δώσετε θετική ενέργεια και να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Χρησιμοποιείστε επίσης ένα διακριτικό φίνο άρωμα για να χαρίσετε στην ατμόσφαιρα του σπιτιού μια νότα ευφορίας και καθαριότητας. Η όμορφη μυρωδιά αποτυπώνεται ως μια θετική ανάμνηση στο μυαλό του ενδιαφερόμενου.

Τοποθετήστε λουλούδια στην είσοδο

Δημιουργήστε μια θετική πρώτη εντύπωση στον ενδιαφερόμενο τοποθετώντας γλάστρες με λουλούδια ή αρωματικά φυτά στην είσοδο του σπιτιού. Τα λουλούδια ομορφαίνουν και προσδίδουν ζωντάνια ενώ παράλληλα αποπνέουν ηρεμία και γαλήνη. Προτιμήστε λουλούδια που συνδυάζουν χρώμα και άρωμα όπως τριαντάφυλλα και λεβάντα.

 Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...