Έξυπνα tricks για να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει μεγαλύτερο

Ένα μικρό σπίτι είναι cozy, φιλόξενο και αποπνέει οικειότητα και ιδιαίτερη γοητεία. Η διακόσμησή του ωστόσο, αποτελεί ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, μιας και ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος, ενώ όσα χρειάζεται αυτός που κατοικεί σε αυτόν είναι συνήθως πολλά και ογκώδη.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν διάφορα tricks διακόσμησης που μπορούν να κάνουν ένα μικρό σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο και δίνουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιείται στο έπακρο κάθε τετραγωνικό.  

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι λόγω έλλειψης χώρου, οι παρακάτω λύσεις θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε.


Τοποθετήστε καθρέφτες


Οι καθρέφτες χαρίζουν αυτόματα προοπτική και βάθος στον χώρο και αποτελούν τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο για να δείξει μεγαλύτερος.

Επιλέξτε εντυπωσιακά φωτιστικά

Ένα εντυπωσιακό φωτιστικό οδηγεί το βλέμμα προς τα πάνω και τραβά την προσοχή, ενώ παράλληλα δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας σε μικρούς χώρους. 
Βάψτε τους τοίχους με φωτεινά χρώματα

Ανοιχτόχρωμες και ουδέτερες αποχρώσεις σε παστέλ τόνους όπως το λευκό, μπεζ ή το απαλό γκρι, έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν το φυσικό φως, κάνοντας το σπίτι να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο και ευρύχωρο. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο έντονο όταν το χρώμα είναι ενιαίο. 
Ενισχύστε τον φυσικό φωτισμό

Είναι γνωστό πως ο φυσικός φωτισμός κάνει πάντα ένα χώρο να μοιάζει πιο μεγάλος. Βρείτε έξυπνους τρόπους να ενισχύσετε το φυσικό φως που εισέρχεται στο σπίτι σας και θα δείτε τη διαφορά.
Δημιουργείστε διαχωριστικά
 

Μια έξυπνη κατασκευή μπορεί να χωρίσει αποτελεσματικά τους διάφορους χώρους του σπιτιού δημιουργώντας νέους.
Προτιμήστε την ενιαία κουζίνα

Ο ενιαίος χώρος κουζίνα-καθιστικού, αποτελεί ιδανική διαρρύθμιση για μικρούς χώρους, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση στο σπίτι.
Επενδύστε σε πολυμορφικά έπιπλα και έπιπλα με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους

Πολυμορφικά και πτυσσόμενα έπιπλα καθώς και έπιπλα με κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους είναι τα καταλληλότερα και τα πιο λειτουργικά για ένα μικρό σπίτι.

 Χρησιμοποιήστε oversized πίνακες

Παρά το γεγονός ότι επικρατεί η αντίληψη ότι οι μεγάλοι πίνακες στους τοίχους κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο μικρό, ωστόσο στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο, αρκεί φυσικά να μην το παρακάνουμε.

Επιλέξτε minimal διακόσμηση

Τα πολλά διαχρονικά διακοσμητικά και έπιπλα δίνουν ένα «βαρύ» αποτέλεσμα στους μικρούς χώρους. Αντιθέτως, η λιτή και μοντέρνα διακόσμηση κάνει ένα μικρό σπίτι να μοιάζει μεγαλύτερο και πιο καινούριο.Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...