Greek English
Blog

Η ιδέα ενός εστιατόριου με μοναδικό υλικό το σκυρόδεμα, στους περισσότερους θα φάνταζε κακή και μη ελκυστική. Μία Ισπανική αρχιτεκτονική εταιρεία όμως ήρθε για να μας αλλάξει γνώμη.

Μια μικρή συλλογή ως υπενθύμιση πως μερικές φορές ακόμα και οι πιο απλές γεωμετρικές μορφές, με την βοήθεια του χρώματος, μπορούν να μετατραπούν σε εντυπωσιακά δομικά στοιχεία δημιουργώντας θεαματικά αποτελέσματα.

Σαν να είναι βγαλμένα από το μέλλον, εντυπωσιακά και επιβλητικά, στέκουν περήφανα μαγεύοντας κάθε επισκέπτη.

Ο λόγος για τα πιο φουτουριστικά κτίρια που είναι γνωστά για τη μοναδική αρχιτεκτονική τους αξία και ομορφαίνουν τις πόλεις σε όλο τον κόσμο. Όποιος είχε την τύχη να τα συναντήσει μια φορά από κοντά στη ζωή του σίγουρα ένιωσε την έκδηλη μαγεία και την αίγλη τους.

 Εάν λοιπόν πιστεύετε πως τα έχετε δει όλα, αξίζει να ανακαλύψετε τα 10 από τα πιο εκθαμβωτικά φουτουριστικά αρχιτεκτονικά έργα που ξεχωρίζουν.


Golden Visa offers the opportunity for a free pass to 26 Schengen countries in Europe, without any additional requirement. Greece is the most competitive among the European countries that offer the opportunity to acquire the Golden Visa. Invest on a property in Greece for a minimum value of € 250.000 and become an EU resident.

 


Ένα μικρό σπίτι είναι cozy, φιλόξενο και αποπνέει οικειότητα και ιδιαίτερη γοητεία. Η διακόσμησή του ωστόσο, αποτελεί ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, μιας και ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος, ενώ όσα χρειάζεται αυτός που κατοικεί σε αυτόν είναι  συνήθως πολλά και ογκώδη.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν διάφορα tricks διακόσμησης που μπορούν να κάνουν ένα μικρό σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο και δίνουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου με τέτοιο τρόπο, ώστε να αξιοποιείται στο έπακρο κάθε τετραγωνικό.  

 Εάν λοιπόν σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι λόγω έλλειψης χώρου, οι παρακάτω λύσεις θα σας κάνουν να το ξανασκεφτείτε.


 


Κολωνάκι- Μια από τις πιο κοσμικές, αριστοκρατικές και all time classic περιοχές της Αθήνας με έντονο daylife και νυχτερινή ζωή, υπόσχεται να μην σας απογοητεύσει ποτέ όσες φορές και αν την επισκεφθείτε.
Γοητευτικό και ζωντανό, το Κολωνάκι αποτελεί σημείο συνάντησης κάθε bon viveur! Στην κοσμοπολίτικη συνοικία της Αθήνας θα βρει κανείς όχι μόνο επώνυμες και διάσημες προσωπικότητες όπως υπουργοί, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες αλλά και άτομα όλων των ηλικιών που αναζητούν την ποιοτική διασκέδαση. Εάν λοιπόν ο δρόμος σας φέρει προς τη γειτονιά που απλώνεται κάτω από τον ίσκιο του Λυκαβηττού, ένα είναι σίγουρο… οι επιλογές είναι αμέτρητες και έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε σας προτίμηση!


Έχετε ποτέ βρεθεί στη θέση να χρειάζεται να πουλήσετε το σπίτι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα; Σε όσους έχει τύχει θα γνωρίζουν καλά πόσο άγχος μπορεί να προκαλέσει ο καιρός που περνά χωρίς κάποια εξέλιξη και μεγαλώνει την αναμονή. Σίγουρα το να πουλήσετε το σπίτι σας δεν είναι μια απλή διαδικασία, ειδικά όταν ο χρόνος σας πιέζει να κινηθείτε γρήγορα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια tips που εγγυώνται πιο γρήγορα αποτελέσματα εάν τα ακολουθήσετε.


Το νέο έτος έφτασε και μαζί του έφερε μια αύρα ανανέωσης και αναζωογόνησης. Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή από ποτέ, για να πραγματοποιήσουμε μια αλλαγή στο χώρο που καθημερινά διαμένουμε, κινούμαστε και δημιουργούμε, που δεν είναι άλλος από… το σπίτι μας! 
Οι τάσεις στη διακόσμηση για τη νέα χρονιά, αποτελούν την κατάλληλη πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που επιζητούμε να χαρίσουμε στο χώρο μας ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στιλ!Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...