Blog
Το αρχιτεκτονικό γραφείο Α&D Klearchos Maleas Architects and Designers ανέλαβε τον επανασχεδιασμό της παλαιάς τριώροφης κατοικίας 78 τ.μ. που βρίσκεται στο Μανδράκι Νισύρου. Ο επανασχεδιασμός του εγκαταλελειμμένου παραδοσιακού κτιρίου έγινε με γνώμονα την μέγιστη εκμετάλλευση όλων των διαθέσιμων χώρων του ακινήτου σε συνάρτηση με τη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού.

Το αποτέλεσμα της ανακατασκευής του πέτρινου παραδοσιακού κτίσματος, από τους δύο Νοτιοαφρικανούς φωτογράφους που αγάπησαν την Ιθάκη, είναι μία κατοικία που αποπνέει γαλήνη, ηρεμία και οικειότητα, που γίνεται μέρος του φυσικού τοπίου και εκμεταλλεύεται τη θέα στο πανέμορφο τοπίο της περιοχής.

Το Banda Design Studio υπογράφει την ριζική ανακαίνιση του Λονδρέζικου ρετιρέ, με γνώμονα την δημιουργία οικείων, ιδιαίτερων και κομψών χώρων που αφήνουν να αναδυθεί άρωμα παλιάς γαλλικής αγροικίας. Στόχος ήταν η τελική εικόνα να θυμίζει σκηνή από έναν Old Masters πίνακα.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο C-O lab ανέλαβε την ανακατασκευή παραδοσιακής λιθόκτιστης κατοικίας στη Χώρα της Σερίφου που αναπτύσσεται σε δύο ανεξάρτητους ορόφους με στόχο την δημιουργία μίας ενιαίας κατοικίας με εσωτερική σύνδεση και χωρίς αλλαγές στις όψεις του κτιρίου.

Μέσα σε ένα μικρό οικογενειακό αμπελώνα ποικιλίας Cabernet Sauvignon , που περιβάλλεται από χωράφια με σιτάρια και μικρά άλση ανακατασκευάστηκε μια αποθήκη αγροτικής χρήσης. Τον επανασχεδιασμό και την επέκταση ανέλαβε το γραφείο Decomaniacs με στόχο να δημιουργήσει χώρους ικανούς να γεμίσουν ηρεμία και χαλάρωση τους ιδιοκτήτες.

Είτε εργάζεστε μόνιμα από το σπίτι, είτε απολαμβάνετε την ευέλικτη εργασία ή αν απλώς χρειάζεστε ένα μέρος για να μπορείτε με άνεση να χαλαρώσετε μπροστά στον υπολογιστή σας, αλλά δεν έχετε τον απαιτούμενο χώρο, εμείς στην INFOCASA βρήκαμε ιδέες και σας προτείνουμε λύσεις για γραφεία στο σπίτι που θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο μικρούς χώρους ή ακόμη και να εκμεταλλευτείτε σημεία που δεν είχατε σκεφτεί.


Όταν οι αρχιτέκτονες Oleg Volosovskyi και Elena Logvynets ανέλαβαν να μετατρέψουν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο γραφείων σε κατοικία αναζήτησαν σχεδιαστικές φόρμες έξω από τα συνηθισμένα. Έτσι το Hayloft δεν είναι ένα απλό και τυπικό διαμέρισμα, αλλά ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος με εξαιρετικές αντίκες από όλο τον κόσμο που υποστηρίζει ένα συνδυασμό δράσεων όπως εστιατόριο, πειραματική κουζίνα, μπαρ και οικιακό κινηματογράφο και που όλα μαζί δημιουργούν μια φιλική ατμόσφαιρα για συγγενείς και για πολλούς φίλους.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Polisgram Architects ανέλαβε την ριζική ανακαίνιση μίας κατοικίας, που ακολουθεί τις νησιώτικες αρχιτεκτονικές γραμμές, με στόχο να δημιουργήσουν έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο που θα προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση και θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες διαβίωσης.

Η θαρραλέα απόφαση της ολικής ανακατασκευής μιας παλιάς κατοικίας του ’53, έναντι της κατεδάφισης και ανέγερσης νέας κατοικίας, έθεσε δύσκολα ζητήματα τόσο στην αρχιτεκτονική σύνθεση όσο και στην κατασκευή στο αρχιτεκτονικό γραφείο Sgoutas Architects.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Opsis Architects ανέλαβε την διαμόρφωση ενός διαμερίσματος στην Νέα Κρήνη της Θεσσαλονίκης με στόχο την δημιουργία ενός ιδιαίτερου, εντυπωσιακού και λειτουργικού διαμερίσματος που θα εκμεταλλεύεται την υπέροχη θέα στην πόλη και τον Θερμαϊκό.Κατηγορία

Εισαγωγή Περιοχών

Τιμή (€)

Εμβαδόν

Loading...