Αναζήτήση με κωδικό
 
Αναζήτηση ΑκινήτουΚαταχώριση ΑκινήτουΕπιπλωμένες ΚατοικίεςΜετακομίσειςΑνακαινίσειςΘέσεις ΕργασίαςInfocasaΕπικοινωνία
ΚΗΦΙΣΙΑ
€ 1.200
ΔΡΟΣΙΑ
€ 650
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
€ 1.400
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
€ 1.000
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
€ 1.200
ΓΛΥΦΑΔΑ
€ 900
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
€ 1.200

Γενικές Πληροφορίες

Για τους Ιδιοκτήτες
Για Ενοικιαστές
Δικαιολ/κά Αγοροπωλησίας
Χρήσιμα Links


Γραφεία Infocasa

Κηφισιά
Διονύσου 70, Τ.Κ. 145 63
Τηλ./Fax: 210 62 33 945
 
 
Κολωνάκι
Ξενοκράτους 41, Τ.Κ. 106 76
Τηλ./Fax: 210 72 55 653
 
 
Regus
 
Regus

Όροι Χρήσης


Η INFOCASA ενημερώνει τους επισκέπτες της σελίδας ότι:
 1. Το υλικό της ιστοσελίδας αποτελεί τμήμα της βάσης δεδομένων μας και προστατεύεται από τις διατάξεις προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή και η διανομή του υλικού χωρίς την άδεια της INFOCASA.
   
 2. Οι πληροφορίες που αφορούν στα ακίνητα βασίζονται σε μετρήσεις και στοιχεία που μας παραχωρούν οι ιδιοκτήτες τους, και που συχνά γίνονται κατά προσέγγιση. Η εξακρίβωση της ορθότητάς τους εναπόκειται στους υποψήφιους αγοραστές και μισθωτές.
   
 3. Η περιγραφή των ακινήτων βασίζεται στην προσωπική εκτίμηση των ειδικευμένων συνεργατών της INFOCASA, που αν και γίνεται με καλή πίστη, δεν αποτελεί πραγματικό τεκμήριο.
   
 4. Το infocasa.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί ή και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα, μέρη ή το σύνολο των υπηρεσιών του, με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες
   
 5. Τα στοιχεία των πελατών μπορεί να κρατούνται σε αρχείο για λόγους στατιστικούς. Είναι αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πωλουνται ούτε δίδονται σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.
   
 6. Το infocasa.gr δεν ευθύνεται για την επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που ίσως διαφημίζονται στο infocasa.gr και για την οποιαδήποτε διαφορά που μπορεί να προκύψει μεταξύ τους. Η infocasa δεν μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενο και την ποιότητα άλλων διαδυκτιακών τόπων στα οποία μπορεί να παραπέμπεται ο επισκέπτης μέσω "συνδέσμων" (links). Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψη τους, ο επισκέπτης πρέπει να απευθύνεται στους αντίστοιχους τόπους (web sites).
© 1996-2017 Infocasa Real Estate

Web Design Greece

Site Map | Επικοινωνία | Όροι χρήσης