Αναζήτήση με κωδικό
 
Αναζήτηση ΑκινήτουΚαταχώριση ΑκινήτουΕπιπλωμένες ΚατοικίεςΜετακομίσειςΑνακαινίσειςΘέσεις ΕργασίαςInfocasaΕπικοινωνία
ΚΗΦΙΣΙΑ
€ 1.200
ΔΡΟΣΙΑ
€ 650
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
€ 1.400
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
€ 1.000
ΚΟΛΩΝΑΚΙ
€ 1.200
ΓΛΥΦΑΔΑ
€ 900
ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ
€ 1.200

Γενικές Πληροφορίες

Για τους Ιδιοκτήτες
Για Ενοικιαστές
Δικαιολ/κά Αγοροπωλησίας
Χρήσιμα Links


Γραφεία Infocasa

Κηφισιά
Διονύσου 70, Τ.Κ. 145 63
Τηλ./Fax: 210 62 33 945
 
 
Κολωνάκι
Ξενοκράτους 41, Τ.Κ. 106 76
Τηλ./Fax: 210 72 55 653
 
 
Regus
 
Regus

Ecologically Friendly Real Estate


Η κατανάλωση ενέργειας αποτελεί τον μεγαλύτερο συντελεστή στην παγκόσμια αλλαγή του κλίματος, καθώς ευθύνεται για περισσότερο από το ένα τρίτο των συνολικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Στην επίτευξη του κοινού στόχου για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στην INFOCASA αναπτύξαμε την εταιρική περιβαλλοντική “κουλτούρα” μας, ενημερώνοντας και ενθαρρύνοντας προσωπικό, συνεργάτες και πελάτες σε ενεργό συμμετοχή.

Με το τρίπτυχο “Reduce – Reuse – Recycle”, ενισχύουμε την ηλεκτρονική επικοινωνία μειώνοντας τις εκτυπώσεις, χρησιμοποιούμε τα χαρτία και από τις δύο όψεις, ενώ στη συνέχεια τα ανακυκλώνουμε.

Επίσης, ανακυκλώνουμε με φροντίδα, όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά, από χαρτιά, πλαστικά και toner εκτυπωτών, μέχρι λαμπτήρες, ηλεκτρικές συσκευές και μπαταρίες.

Έχουμε αντικαταστήσει τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως σε όλα τα γραφεία, με τους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης.

Επιλέξαμε τις μονάδες κλιματισμού των γραφείων μας, σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις σε περιβαλλοντικά κριτήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως θερμική και ψυκτική απόδοση, στάθμη θορύβου αλλά και επίπτωση στο φαινόμενο του θερμοκηπίου (GWP). Τα ρυθμίσαμε ώστε να προσφέρουν μια άνετη και ευχάριστη θερμοκρασία σε εργαζόμενους και πελάτες, χωρίς δαπανηρές ακρότητες (υπερβολική ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα), εξασφαλίζοντας έτσι, εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 30%.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μας, φέρουν όλοι την ένδειξη “Energy efficient” και είναι σε λειτουργία μόνο για όσο τους χρειαζόμαστε. Οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε, είναι πάντα ενεργειακής κλάσης Α.

Η οικολογική συνείδηση και ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Όπως είναι και η αρμονική διαβίωσή μας σε αυτό.

Περισσότερα για την “πράσινη” ενημέρωσή σας θα βρείτε στους ιστότοπους:

www.allaboutenergy.gr
www.energy.gr
www.econews.gr
© 1996-2017 Infocasa Real Estate

Web Design Greece

Site Map | Επικοινωνία | Όροι χρήσης